Echipe din străinătate la Cupa Viitorul

Devenită o tradiţie, Cupa Viitorul Zalău, competiţie de fotbal rezervată copiilor şi juniorilor, va aduna şi în acest an la start un număr impresionant de echipe, anunţându-şi prezenţa peste 40 de formaţii.

Dacă la ediţiile anterioare, la turneu au fost prezente doar echipe din România, în acest an vor fi prezente şi două echipe din Ungaria. “Putem să-l numim turneu internaţional, deoarece vor fi prezente şi două echipe din Ungaria. Un turneu care a devenit o tradiţie”, a declarat managerul Daniel Sabău, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată joi, la sediul firmei Electrogrup.

La întâlnirea cu presa a fost prezent şi Pavel Sabău, preşedintele onorific al clubului şi managerul firmei Sandana, care este şi unul dintre principalii sponsori ai clubului. “Mă bucur că am reuşit să facem lucruri frumoase la Baza Sportivă de la Hereclean, iar o parte dintre echipele participante la acest turneu vor avea ocazia să joace meciurile în nocturnă. S-u continuat şi lucrările la vestiare. Cu alte cuvinte, mergem doar înainte. În calitate de reprezentant al clubului, vreau să adresez tuturor părinţilor din judeţ să-şi îndrepte copiii spre sport, în general spre fotbal, iar dacă vor, de ce nu, chiar la Viitorul. Le garantăm condiţii din ce în ce mai bune şi o pregătire perfectă”, a declarat Pavel Sabău.

O contribuţie majoră la montarea instalaţiei de nocturnă la Baza Sportivă Viitorul Zalău a avut firma Electrogrup, reprezentată la conferinţă de administratorul Ioan Onac. “Suntem bucuroşi că putem contribui la promovarea tinerilor în sportul din Sălaj. În momentul de faţă putem să fim mandri pentru realizările care e-am făcut pentru acest club. Am reuşit, împreună cu alţi sponsori, să relizăm instalaţia de nocturnă. Copiii au posibilitatea de a-şi desfăşura pregătirea atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte”, a afirmat Onac.

Competiţia se desfăşoară la cinci categorii de vârstă şi va debuta marţi dimineaţa, pe trei terenuri: Stadionul Municipal, Baza Sportivă Viitorul de la Hereclean şi pe Terenul Victoria, din incinta Unităţii Militare.

Vor fi prezente echipe ca: Academia “Gheorghe Hagi”, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj. Academia Nisruly, din Nyiregyhaza, UTA, Dinamo Bucureşti, Luceafărul Brăila, Câmpulung Muscel, Atletic Arad, Sighetu Marmaţiei şi altele.

Cupa Viitorul Zalău a ajuns în acest an la ediţia a VIII-a.
Competiţia va debuta marţi dimineaţa, iar festivitatea de deschidere va avea loc în aceeaşi zi, de la ora 19,45, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

Leave a Comment